Induljon jól a hét 10% KUPON kedvezménnyel! Kód: Budaszeret10

Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
84 750 Ft

Kamera Akaso Brave 7

Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
Kamera Akaso Brave 7
Akaso Brave 7 sportkamera
Olyan sportkamerára van szüksége, amellyel kiváló minőségű, dinamikus felvételeket készíthet? Az Akaso Brave 7 képes videót rögzíteni 4K/30FPS sebességgel, és számos funkcionális módot kínál. IPX8 vízállósággal, hangutasítás támogatással vagy 6 tengelyes giroszkóp használatával rendelkezik.
Jó minőség
Utazást tervez, és nem csak a fejében szeretné megőrizni az emlékeket? Az Akaso Brave 7 kamera 4K/30FPS minőségben rögzít videót és 20 MP-es fényképeket készít. Így kristálytiszta, éles képet kap, amely lehetővé teszi, hogy nem csak a képzeletében újra felidézze a legjobb pillanatokat!
2 színes kijelző
A készülék 2 színes kijelzőt használ - a kamera elején és hátulján. Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan vezérelje a kapott felvételeket, így mindent pontosan úgy fog rögzíteni, ahogyan eltervezi!
Sok hasznos mód
A Brave 7-tel rengeteg lehetőséget kap álmai felvételeinek elkészítésére. Lassított felvétel, timelapse vagy looping? Nincs mit! Kihasználhatja a nagylátószögű beállításokat (70° / 110° / 140°), a speciális merülési módot, az időzített fényképet és az állóképet is.
További kényelmi szolgáltatások
Az Akaso Brave 7 fényképezőgép számos modern funkcionális funkciót használ, amelyek figyelik a kép simaságát és minőségét. A 6 tengelyes giroszkóp az EIS 2.0 technológiával kombinálva nagymértékben javítja a stabilitást, így fantasztikus felvételeket készíthet – még rendkívül dinamikus tevékenységek közben is.
Átgondolt tervezés
A sportkameráknak általában sokoldalúnak és tartósnak kell lenniük. Ezért az Akaso Brave 7 az IPX8 vízállósági minősítésre támaszkodott tervezése és gyártása során. Ez azt jelenti, hogy akár 5 méteres mélységig is könnyedén kibírja a merítést is. Rögzítsen szabadon esőben, úszás, szörfözés vagy búvárkodás közben – anélkül, hogy aggódnia kellene a felszerelés károsodásától! A készülék ütés- és kopásálló is.
Többet az alkalmazással
Még több lehetőséget szeretne fényképei és felvételei kezelésére? Telepítse az AKASO GO alkalmazást. Rengeteg szerkesztési lehetőséget kínál az összes felvételhez, lehetővé téve, hogy saját ízlése szerint testreszabhassa annak stílusát. Az alkalmazás lehetővé teszi az elkészített fényképek és videók megosztását is – gyorsan és kényelmesen!
Kényelem és funkcionalitás
A mellékelt csuklópánttal ellátott távirányító felelős a készülék rendkívül kényelmes kezeléséért. Ezzel a megoldással azonnal kezelheti a kamera működését – az érintőképernyős felület használata nélkül. Sőt, külön akcióban egy dedikált mikrofont is találsz szélzajcsökkentő funkcióval. A kamera hangutasításokkal is vezérli.
84 750 Ft
Részletek
Beleértve:
Brave 7 kamera
Kamera keret
Távirányító
Távirányító szíj
2x újratölthető akkumulátor
Akkumulátortöltő
Fogantyú/rúd rögzítés
7x rögzítés
Sisaktartó
1 x kötszer
USB kábel
2 x kétoldalas ragasztószalag
1 x kötél
4 x műanyag kötőfólia
Lencse kendő
Használati utasítás
Adatok
Garancia
24 hónap
Márka
Akaso
EAN
810035154230
Brand
Akaso
Cikkszám
035773
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek