Induljon jól a hét 10% KUPON kedvezménnyel! Kód: Budaszeret10

Joystick PXN-2119 PRO Repülésvezérlő
Joystick PXN-2119 PRO Repülésvezérlő
38 100 Ft

Joystick PXN-2119 PRO Repülésvezérlő

Joystick PXN-2119 PRO Repülésvezérlő
Joystick PXN-2119 PRO Repülésvezérlő
Joystick PXN-2119 PRO Repülésvezérlő
Joystick PXN-2119 PRO Repülésvezérlő
Joystick PXN-2119 Pro
Vegye át az irányítást, és érezze magát úgy, mint egy igazi repülőgép pilótája. A PXN-2119 Pro készlet egy joystickből és egy külön gázkarból áll. Így még magasabb szintű realizmust tud nyújtani! A csökkent reakcióidő, a zökkenőmentes működés és a páratlan precizitás csak néhány ezeknek az eszközöknek az előnyei közül. Van még egy 8 irányú Hat Switch, akár 16 programozható gomb és egy Rapid-Fire trigger. Figyelemre méltó még a széles körű kompatibilitás és az ergonomikus kialakítás. A joystickot önállóan is használhatja.
Játékosoknak készült
Mind a joystick, mind a gázpedál remekül érzi magát a kézben, és fantasztikus irányítási élményt nyújt. Akár 16 programozható gomb lehetővé teszi, hogy szokásai szerint testre szabhassa a hardvert, és például 3 különböző játékra optimalizált beállítási módot is elkészíthet magának. Ezenkívül a joystick egy 8 irányú kalapkapcsolót is kínál, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megváltoztassa a nézőpontját. Külön-külön is kényelmesen használható – a fojtószelep csatlakoztatása nélkül.
Reális tapasztalat
Érezze magát, mint egy igazi repülőgépen. A PXN-2119 Pro joystick fantasztikusan reprodukálja a valós társai funkcionalitását. Mindkét mellékelt eszköz beépített vibrációs motorral rendelkezik, amely nagyobb elmélyülést biztosít bármilyen virtuális repülés során. Sőt, a külön gázkar lehetővé teszi, hogy valósághűbb élményben legyen része. A joystick Rapid-Fire triggerrel is fel van szerelve, így könnyedén lőhetsz rengeteg pontos golyót ellenfeleidre.
Kényelmes játékmenet
Szerezzen még több szórakozást és elégedettséget játékmenetével. Ergonómikus kialakításának köszönhetően a PXN-2119 Pro joystick fantasztikusan illeszkedik a kezed formájához, és álomszerű kényelmet biztosít, még akkor is, ha hosszabb ideig használja. Ne aggódj, hogy a csuklófájdalom és a fáradtság meghiúsítja terveidet a következő párbaj során! Ezenkívül egy speciális tapadókorongnak köszönhetően a készülék stabilan áll az asztalon, és nem mozdul el a felületén.
Széleskörű kompatibilitás
Szeretsz játszani a War Thunderrel vagy a World of Warplanes-szel? Vagy inkább a Microsoft Flight Simulator programot választja? A PXN-2119 Pro joystick tökéletesen működik a legnépszerűbb repülési és háborús játékokkal! Ráadásul a termék kompatibilis a Windows 7 / 8 / 10 / 11 operációs rendszert futtató számítógépekkel, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokkal. Csatlakoztassa a választott eszközhöz, és emelje játékélményét új szintre!
A dobozban
Joystick
Gázkar
38 100 Ft
Részletek
PXN márka
PXN-2119 Pro modell
Vezetékes csatlakozás (USB)
Programozható gombok Igen, 16
Rezgés Igen
Fojtószelep Igen
Rapid-Fire trigger Igen
Kalapkapcsoló 8 irányú
Kompatibilitás Windows 7/8/10/11 számítógépekkel, PlayStation 4, Xbox One
Adatok
Garancia
12 hónap
Márka
PXN
EAN
6948052901316
Brand
PXN
Cikkszám
040908
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek