Induljon jól a hét 10% KUPON kedvezménnyel! Kód: Budaszeret10

Edifier R1280DB 2.0 hangszóró (barna)
Edifier R1280DB 2.0 hangszóró (barna)
40 900 Ft

Edifier R1280DB 2.0 hangszóró (barna)

Az Edifier R1280DB egy sikeres kombinációja a kiváló hangminőségnek és a klasszikus, elegáns kialakításnak. A teljes kimeneti teljesítménye 42 W, a 4”-es basszus hangszóró pedig felejthetetlen zenei élményt biztosít. A kényelmes működtetést a készülék oldalán lévő gombok, valamint a hozzátartozó távirányító biztosítja. A hangszóró két RCA, egy optikai és egy coaxial bemenettel rendelkezik, de Bluetooth-on keresztül is csatlakoztathatja hozzá a kiválasztott készüléket!
Lenyűgöző hangzás
Élvezze a kiváló hangminőséget! Az Edifier hangszórójának teljes RMS kimeneti teljesítménye 42 W, emellett egy beépített 4”-es basszus hangszóróval és egy előre néző bass reflex porttal rendelkezik. Ezeknek köszönhetően elragadó, tiszta és mély hangzást biztosít! Ezen kívül az oldalán lévő gombokkal a saját igénye szerint állíthat a hangerőn, a magashangokon és a basszuson is.
Többféle csatlakozási lehetőség
A hangszóró széles kompatibilitással és a többféle csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik! Két RCA konnektorral lett felszerelve, egy optikai és egy coaxial bemenettel. Emellett a vezeték nélküli csatlakozást is választhatja: a megbízható Bluetooth gyors és stabil hangátvitelt biztosít. Így könnyedén csatlakoztathatja a kiválasztott eszközöket a hangszóróhoz és a kedvenc zenéit egy sokkal jobb minőségben hallgathatja meg.
Kényelmes vezérlés a távirányítóval
A készlet tartalmaz egy praktikus távirányítót, amivel kényelmesen működtetheti a hangszórót: be- vagy kikapcsolhatja vagy akár le is halkíthatja azt, állíthat a hangerőn, választhat a hangforrások közül, de a lejátszást is vezérelheti, amennyiben Bluetooth csatlakozással szól a zene. Többé nem kell felkelnie a kanapéból, hogy váltson a dalok között vagy lehalkítsa a zenét!
Időtálló kialakítás
Az Edifier R1280DB nem csak kiváló hangzást biztosít, hanem a kellemes kialakításának köszönhetően vonzza a tekintetet. A borítása 100% közepes sűrűségű farostlemezből készült, ami nagyon jól néz ki, mellette pedig csökkenti az akusztikus rezonanciát, így nem kell aggódnia a nem kívánt rezgések miatt! A klasszikus, elegáns kialakításának hála, tökéletesen fog passzolni bármelyik szobába!


40 900 Ft
Részletek
Kimeneti teljesítmény L/R: 21W+21W RMS
Jel-zaj arány 85dBA (A)
Zajszint 25dB (A)
Bemenet érzékenysége LINE IN1: R/L:450±50mV; LINE IN2: R/L:550±50mV; OPT/COA: R/L:500±50mFFS; Bluetooth: R/L:700±50mFFS
Frekvencia 55Hz-20KHz
Basszus hangszóró 4” (116mm)
Magashangszóró 13 mm-es selyemkupola
Szín Barna
Adatok
Gyártó
Edifier
Szín
Barna
Szállítási költség
1990
EAN
6923520265527
Cikkszám
026367
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek